david

Praktijk

Iserna tandartspraktijk werd in 2009 opgericht door David Norré en groeide uit tot een multidisciplinair team dat u in een warme en moderne infrastructuur verwelkomt.

De praktijk bestaat uit 11 behandelruimten waarin hygiëne, privacy en het beoefenen van hedendaagse, ergonomische en kwaliteitsvolle tandheelkunde centraal staat.

 

De wachtruimte is een rustige plek met wifi en een TV-hoek voor de allerkleinsten. Begeleidt u iemand die een lange ingreep of behandeling heeft? Komt u rechtstreeks van ergens anders en bent u te vroeg? 

Vraag onze baliemedewerker om gebruik te maken van één van onze meetingboxen waar u in alle rust kan verder werken.

Tandarts overijse
Tandarts overijse

Komt u rechtstreeks van het werk of de school, aarzel dan niet om gebruik te maken van de poetshoek om uw tanden nog even te poetsen.

Opgepast, er zijn evenwel geen tandenborstels ter plaatse ter uwer beschikking.

Radiografieën, 2- of 3-dimensioneel zijn essentieel voor het stellen van een correcte diagnose, voor het digitaal plannen van uitgebreide behandelingen of voor het vervaardigen van chirurgische richtplaten die een veilige implantaatplaatsing mogelijk maken. Door het gebruik van moderne apparatuur, correcte optimalisatie en de vereiste radioprotectie, wordt de stralingsdosis minimaal gehouden.

Fotostudio
Patio

De praktijk voldoet aan alle vereisten wat betreft sterilisatienormen en traceerbaarheid.

Moderne tandheelkunde evolueert razendsnel en digitalisering maakt processen steeds sneller en preciezer. Al onze tandartsen nemen deel aan opleidingen en cursussen om deze kennis up-to-date te houden. De praktijk heeft een eigen opleidingscentrum waar nationale en internationale sprekers hun kennis doorgeven. Met toestemming van de patiënt kan een complexe behandeling gefilmd worden met een ultra-precieze robotarm, zodat kunde gedeeld kan worden.

U goed voelen in de praktijk is absoluut belangrijk! Loopt er iets niet goed, heeft u een probleem betreffende uw bezoek of zijn er klachten? Aarzel niet om uw tandarts of praktijkmedewerker hierover aan te spreken. Openheid en communicatie zijn essentieel voor een fijne samenwerking.